Solar Festival 2009

Afgelopen weekend was het Solar Festival in Roermond, en wij waren er bij.

Solar Festival 2009
Solar Festival 2009

Lees hieronder een kort verslag, en bekijk een gezellig filmpje.

Vrijdagavond

De tent opgezet, maar liefst 50 meter van de 24-uurs tent. Gelukkig ging die slechts tot 2:00 ‘s nachts door, dus hebben we nog een uurtje of 6 kunnen slapen. Pff.. we worden wel oud.

Afijn, de camping was niet heel erg om over naar huis te schrijven. Slechts 1 sanitair-blok, waarbij de Dixi’s al rond 10 uur ‘s avonds vol zaten. Maar goed, je gaat niet naar een festival om te kamperen, ons doel was de zaterdag.

Zaterdag

Via de pendelboot gezellig naar het terrein gevaren. Wat een verrassingen daar! Mooi aangekleed, lekker knus (vergeleken bij het Lowlands megafestival), en vele verborgen hoekjes waar mensen hun eigen kleine feestje aan het vieren waren.

We hebben zelf voornamelijk gependeld tussen het hoofdpodium (hoogtepunt: Kyteman + orkest (Video!)), het House podium, en de etens-tentjes (hoogtepunt: dim-sum). Helaas was het in de Technotent te donker en benauwd, maar buiten was genoeg te beleven.

Zondag

Het laatste hoogtepunt was het besluit om de zondagochtend niet op de camping te ontwaken, maar lekker thuis. Zaterdag laat ingepakt, en zondag uitgeslapen weer lekker opgestaan. We zijn tenslotte al weer 36 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *